KORJAUSRAKENTAMINEN

Elastisten saumojen uusiminen

Elementti­saumaukset hoituvat varmimmin saumauksiin erikoistuneelta Rakennus Kassulta Uudenmaan seudulla! Julkisivuelementtien väliin on tehtävä sauma, joka joustaa lisäksi parvekkeilla ja sisäpuolella, myös ovet ja ikkunat on tiivistettävä. Tämä varmistaa, että sääolosuhteet eivät pääse vaikuttamaan talon rakenteisiin ja kosteus pääse elementtirakenteisiin.  

Elementtisaumaukset tulisi uusia noin 10–15 vuoden välein. Tarjoamme saumojen uusimista taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille, kauttamme ovat saatavilla myös saumojen kuntotarkastukset.

Julkisivupesu ja -maalaus

Pääurakoitsija tai taloyhtiö – meistä saat luotettavan kumppanin hankkeeseesi Uudellemaalle tai muualle Suomeen.

Julkisivupesulla ja -maalauksella pidennät pintamateriaalin elinikää. Julkisivupesu ja -maalaus ovat nopeita sekä edullisia tapoja pitää kiinteistö siistin näköisenä. Etenkin maalattujen pintojen maalausväliä voidaan helposti pidentää vuosilla, kun julkisivu välillä pestään. Ilmansaasteet sekä esimerkiksi puna- ja viherlevä tarttuvat kiinteistöjen julkisivuihin aiheuttaen pinnoitusmateriaalien vaurioitumista ja likaantumista, ja tekevät näin julkisivusta epäsiistin näköisen.

Rakennus Kassu huoltaa ja pesee talojen julkisivut säännöllisesti, jolloin pystytään hidastamaan seinien pintojen kulumista, mikä puolestaan pidentää niiden teknistä käyttöikää.

Rakennus Kassu tekee ammattitaidolla ja kokemuksella myös julkisivumaalausta, betonivauriokorjausta ja muita julkisivutöitä. Kiinteistön näkyvin osa on ulkokuori, joten onkin todella tärkeää pitää julkisivu kunnossa sekä siistinä!

Kattopesu ja -maalaus

Ilmansaasteet ja orgaaniset epäpuhtaudet tarttuvat myös kiinteistöjen kattoihin. Ne vaurioittavat ja likaavat pinnoitusmateriaalia, eikä katto näytä enää hyvältä. Pesulla ja maalauksella saadaan ripeästi ja edullisesti lisää elinaikaa katolle. Kun katto välillä pestään, sen maalausväliä on mahdollista pidentää vuosilla. 

Rakennus Kassu huoltaa ja pesee talojen katot säännöllisesti. Näin hidastetaan pintojen kulumista, mikä pidentää kattojen teknistä käyttöikää.

Remontti- ja puutyöt

Teemme pintaremonttitöitä remontti- ja saneerauskohteissa monipuolisesti. Palveluihimme kuuluvat seinien tasoittaminen, maalaaminen, tapetointi, lattiatyöt ja listoitukset, sisätilojen ja saunan laudoitukset sekä vanhojen laudoitusten kunnostaminen, kalusteiden purku ja asennus sekä ovien tai muiden yksittäisten osien asennus.

Osaavien yhteistyökumppaneiden avulla myös sähkö- ja LVI-työt hoituvat vaivatta. Avaimet käteen -suoritus onnistuu meiltä mainiosti kaikille taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille Uudenmaan seudulla sekä pidemmällä.

Tarjoamme myös korkealuokkaista puurakentamista ja puurunkotyöpalveluita taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille sekä kotitalouksille. Teemme kaiken sen, mikä liittyy puurakenteisiin aina vanhan korjauksesta uuden rakentamiseen. Teemme terassit, aidat, portaat, katokset ja muut ulkona olevat puurakenteet. Sisällä teemme saunat, lattiat (parketti, laminaatti, muovimatto jne.), ovet, portaat, kaiteet ja kaiken muun, mikä on puusta.

Betonikorjaukset

Kunnostamme betonirakenteiden halkeamia ja valuvirheitä. Betonirakenteiden korjaus alkaa vaurioiden kartoituksesta ja niihin johtaneiden syiden selvityksestä, minkä pohjalta valitaan korjaustapa ja korjaustuotteet. Toteutamme kaikki betonikorjaukset kaikille betonirakenteille.

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani kaikenlaisiin palokatkotöihin!

Lue lisää ja ota yhteyttä