Uudisrakentaminen

Puurunkotyöt ja puurakenteet

Olemme rakennusalan asiantuntija, joka tarjoaa korkealuokkaista puurakentamista ja puurunkotyöpalveluja taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille Uudenmaan seudulla sekä pidemmällä.

Teemme puurungot pitkästä tavarasta, ja asennamme myös puuelementti-/elementtitalot sekä rakennamme terassit, aidat, portaat, katokset ja kaikki muut ulkona olevat puurakenteet. Sisällä teemme saunat, lattiat (parketti, laminaatti, muovimatto jne.), ovet, portaat, kaiteet ja kaiken sen, mikä on puusta.

Betonityöt

Betonitöiden alalta meillä on pitkä kokemus ja hyvä osaaminen. Tarjoamme betonitöitä taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille. Toteutamme betonityöt, perustukset sekä kaikenlaiset paikallavalurakenteet materiaaleineen asennettuina.

Betonitöihin kuuluvat:

  • muottityöt, tukkotyöt ja stoppareiden asennukset
  • raudoitustyöt (palkkien ja seinien raudoitus sekä saumaraudoitus)
  • valutyöt (palkkien, sokkeleiden / seinien ja saumojen valutyöt sekä kaikki juotosvalut)
  • elementtiasennukset.

Rakennuspalvelut

Tarjoamme kaikki rakennuspalvelut vuosien kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat uudis- ja korjausrakentaminen sekä muut rakennusalan työt. Rakennamme ammattitaidolla uutta sekä korjaamme vanhaa – hyvin palvellen ja laadusta tinkimättä.

Teemme aliurakointia suurille rakennusliikkeille, ja tarjoamme myös taloyhtiölle sekä yksityishenkilöille erilaisia rakennuspalveluita ja rakennustöitä.

Saumaus- ja kittaustyöt

Elementti­saumaukset saat luotettavimmin kyseisiin tehtäviin erikoistuneelta Rakennus Kassulta Uudenmaan alueella.

Julkisivuelementtien väliin tarvitaan sauma, joka joustaa myös parvekkeilla ja sisäpuolella. Samoin ikkunat ja ovet tulee tiivistää. Näin estetään sääolosuhteiden vaikutukset talorakenteisiin sekä kosteuden pääsy elementtirakenteisiin.

Rakennus Kassu toteuttaa saumaus-/ kittaustyöt uudiskohteisiin. Urakoinnit myös maakunnan ulkopuolella ovat neuvoteltavissa!

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani kaikenlaisiin palokatkotöihin!

Lue lisää ja ota yhteyttä